معرفی و تاریخچه
صندوق قرض الحسنه اسراء قم، در سال 1398، با همت والای جمعی از مدیران بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء ، با بهره گیری از اندیشه های حضرت آیت الله جوادی آملی درراستای توسعه و ترویج سنت نیکوی قرض الحسنه و رفع خلاء نیاز به مجموعه ای کلان و تشکیلاتی برای رفع نیاز به پشتوانه مالی برای نخبگان علمی ، اساتید و سایر افراد نیازمند مرتبط، تاسیس و فعالیت خود را آغاز نمود و در تاریخ بیستم آبان ماه 1398 با تلاش اعضاء محترم هیئت مدیره در قالب صندوق قرض الحسنه با شماره 2535 به ثبت رسید و این مسیر با لطف حضرت احدیت تا کنون ادامه پیدا کرده است.
در حال حاضر، صندوق قرض الحسنه اسراء ، علاوه بر پرداخت وام های بدون بهره که افتخاری بزرگ برای صندوق می باشد، توجه به رفع نیاز خانواده های ضعیف و نیازمند را به شکل جدی دنبال مینماید و به آن توجه ویژه ای دارد.
امید آن داریم، با توجه به دستورات ائمه معصومین علیهم السلام و اهمیت موسسات قرض الحسنه شاهد همیاری و همدلی عموم مردم و خیرین در جهت رشد و توفیق صندوق قرض الحسنه اسراء در تمامی عرصه ها باشیم.
ان شاء الله تعالی
اهداف و برنامه ها
- ترویج سنت قرض الحسنه
- ترویج و توسعه فرهنگ بانکداری اسلامی
- اعطای تسهیلات قرض الحسنه بدون سود با کارمزد حداکثر 4درصد
- رفع کلیه نیازهای خدمات بانکی مشتریان
- مشتری مداری و جلب رضایت مشتری
- تکمیل و ترویج خدمات الکترونیک، در راستای تکریم ارباب رجوع
- مشارکت در امور خیریه و عام المنفعه و اعطای وام به نیازمندان
سوابق مدیریتی
حجت الاسلام والمسلمین مرتضیجوادی آملی در دو دهه قبل ضمن فعالیتهای مذکور در مراکز علمی و پژوهشی ضمن قبول مسئولیتها مراکزی را نیز مدیریت کرده که بعضاً عبارتند از:
1. مدیر مؤسسه آموزش تخصصی عالی حوزی
2. مدیر مدرسه علمیه امامحسن عسگری(علیهالسلام) آمل
3. رئیس مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی اسراء
4. رئیس پژوهشکده علوم وحیانی معارج
5. . عضو مؤسس مجمع عالی حکمت اسلامی از زمان تأسیس و عضو کمیسیون حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی
6. مدیر مرکز نشر اِسراء
7. صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله تخصصی حکمت اسراء